Відома українська співачка Наталія Могилевська, пісні якої полюбляє не одне покоління українців, звернулася до своєї величезної армії шанувальників на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Там за її життям і творчими здобутками спостерігають 1,3 мільйона підписників.

««Життя переможе смерть, а світ - темряву».

Ми будем стояти,

І нас не зламати,

І нас Віра спасе...», - підписала вона відеоролик. В ролику позаду неї – знищена українськими Збройними силами військова техніка окупантів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона також зачитала вірш-погрозу, присвячений ворогу.

«Була нічка, було темно,

Було тихо, як в раю.

Ти прийшов на нашу землю,

щоб знайти тут смерть свою.

А ти думав, сучий сину,

Воїн чорної пітьми,

Що тебе із хлібом-сіллю

Зустрічати будем ми?..», - декламує Могилевська, показуючи рештки ворожої армії на українській дорозі.

«ДЯКУЄМОО, Наталочко, дуууже правдиво і сильно!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!», «Браво. Слава Україні, Героям Слава. Все буде Україна», «Ната, дуже гарно! Все буде Україна! Слава Богу за нашу неньку Україну!», «Наташа, дівчинка - ти сильніша, ніж ти думаєш і знаєш, тримайся, рідна!», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська показала, як змушені жити українці, які втекли від російських обстрілів: "Люди сплять цілими сім'ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", прикордонники показали кудлатих і грайливих "псів хунти", стережуть кордон разом.

Також "Знай.ua" писав, що Наталія Могилевська осоромилася заявою щодо російської мови, українці не вірять вухам: "Кузьма в гробу перевертається".