Відома українська співачка Наталія Могилевська з самого початку війни намагається підтримувати українців і неодноразово відвідувала їх в укриттях і навіть співала для них. Цього разу зірка подивилася, як живуть переселенці в одному з волонтерських хабів. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Наталія Могилевська з перших днів війни залишилася в Україні і намагається підтримувати українців у цей непростий час. Вона неодноразово приходила в притулки до людей, а також виступала для українських захисників, щоб підвищити бойовий дух.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка показала, як живуть сім'ї, які були змушені тікати з власного будинку через російські обстріли. Співачка поспілкувалася з людьми і заспівала одну зі своїх пісень з дітками.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Люди сплять поруч цілими сім'ями на саморобних ліжках з дерев'яних піддонів, при цьому відчувають провину за те, що вони знаходяться в безпеці. Ніколи не думала, що побачу мою Україну в такому жаху, але я рада, що ці люди живі і нагодовані завдяки роботі волонтерського хабу "Венеція"! Спасибі", - написала Могилевська.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала, який вирішив здатися в полон: всьому виною дітки з Маріуполя.

Також ми писали, зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя після бомбардувань: "Щоб світ бачив правду".

Нагадаємо, Настя Каменських збунтувала білорусів і їх військових, щоб піти проти Лукашенка: "Позбутися тиранії".