Популярна українська актриса Наталка Денисенко, яку знають як одну з героїнь "Кріпосної", звернулася до українців з проханням молитися, навіть без віри у Бога.

На своїй сторінці у Instagram Денисенко розмістила дві потужні молитви, які мають силу та потужну енергетику.

"Молитися. Неважливо чи вірите ви в бога і в церкву чи ні … Адже молитвою можуть бути просто ваші слова, наповнені енергією любові та направлені нашим захисникам, нашій країні, нашим людям!", - закликала Наталка.

Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram
Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram

Вона впевнена, що у кожної людини є сила, яка може спрямуватися на захист, на перемогу, на звільнення країни від окупантів. Також Наталка навела приклад, коли трапилося диво, коли під час молитви великою групою людей, відбулося з'єднання Азовців з морськими піхотинцями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В день коли батальйон АЗОВ з’єднався з батальйоном морської піхоти мені написала підписниця і сказала що вони великою групою дівчат весь день молилися за бійців Маріуполя".

Наталка вірить, що у день Повний місяць, який відбудеться 17 червня, може теж трапитися диво.

Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram
Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram

"Сьогодні важливий астрологічний день. Тому я закликаю всіх нас — хто вірить і не вірить, сьогодні о 21:00 прочитати молитву від серця. І направити всю свою енергію на підтримку нашим військовим, на захист нашим людям і на нашу перемогу."

Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram
Пост Наталки Денисенко. Фото: Instagram

Актриса розмістила текст потужної молитви Псалом 90 та Псалом 108. Також вона заклилала щодня о 21 годині долучатися до молитви, медитацій, чи афірмацій.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська приголомшила українців слізною історією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова жорстко відповіла Кіркорову, про війну мовчать, а Медведчук спати не дає.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Дантес потролив росіян за внесення його до списку ворогів.