Дехто згадував, куди ж поділася українська співачка Таїсія Повалій, яка до повномасштабного вторгнення рашистів дуже ображалася, коли ЗМІ її називали запроданкою.

Так от відповідаємо – Таїсія Повалій знайшлася вчора у москві, на конкурсі Шансон 2022. Там вона разом з відомим путіністом Стасом Михайловим з посмішкою за радістю розважала тих, хто з такою ж посмішкою та радістю підтримує вбивства мирних українців.

Тепер зокрема і зрозуміло, чому пані Повалій мовчала з початку вторгнення – мабудь рот був дуже плотно набитий грошима, а мовчала, бо як ворона з казки, боялася, що вони раптово випадуть.

Ну а співати для росіян у той час, коли на її Батьківщині гинуть люди, нас нищать та гвалтують – це вже зовсім інший рівень дна та жалюгідності, який доступний лише артистам на кшталт Таїсії Повалій чи Регіни Тодоренко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.UA відомий український артист Коля Сєрга востаннє звернувся до своєї колеги, і колись подруги Регіни Тодоренко. Вирішив поставити крапку в цьому скандалі раз і назавжди.

Нове звернення було опубліковано на офіційних сторінках музиканта в соціальних мережах.

Не так давно між ведучими "Орла і Решки" розгорівся великий скандал. Коля Сєрга засудив Регіну Тодоренко за мовчання стосовно війни в Україні. Навіть після того, як її колишній коханий був убитий російськими окупантами в Бучі.