Відомий український артист Коля Сєрга Востаннє звернувся до своєї колеги, і колись подруги Регіни Тодоренко. Вирішив поставити крапку в цьому скандалі раз і назавжди.

Нове звернення було опубліковано на офіційних сторінках музиканта в соціальних мережах.

Не так давно між ведучими "Орла і Решки" розгорівся великий скандал. Коля Сєрга засудив Регіну Тодоренко за мовчання стосовно війни в Україні. Навіть після того, як її колишній коханий був убитий російськими окупантами в Бучі.

Артист вирішив, що їй вже нічого не доведеш, тому звернувся до неї в останній раз, щоб раз і назавжди поставити крапку. На думку колі, якби Регіна вчасно висловила свою позицію, то змогла б уберегти життя Аліка, і ще тисячі мирних жителів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"До того ж, за півтора місяці війни, ти, маючи мій особистий номер, не написала ні слова. Знову ж твоє мовчання-це твоя активна позиція. В особі Регіни я звертаюся до всіх нейтральних блогерів на території РФ... Це війна, тут немає півтонів: ти або проти, або за. З днем звільнення Одеси від зрадників", - підкреслив Коля.

Скрін, Instagram Тодоренко
Скрін, Instagram Тодоренко

Фраза "зупиніть війну" була випущена в нікуди, адже за весь цей час російська телеведуча, у якої в Україні залишилася вся сім'я, жодного разу не сказала про те, що це саме Росія напала на українську територію.

Пізніше вона все ж зазначила, що не вважає за потрібне висловлюватися з цього приводу, так як це руйнує її шлюб. У Влада Топалова зовсім інша позиція з цього приводу, і він без докорів сумління ставить «лайки» на пости Миколи Баскова, який схвалює дії російських окупантів на чужій землі.

Коля Серьга, ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" (Instagram)
Коля Серьга, ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" (Instagram)

Нагадаємо, що переможниця Євробачення Руслана попередила світ, що Путін не задовольниться Україною і піде далі

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко поскаржилася на Колю Сергу, який розповів про смерть її "колишнього" в Бучі

Також, Віталія Кличка просять перейменувати низку станцій київського метро