Катерина Осадча - яскрава представниця зірок українського шоу-бізнесу, яка останнім часом не соромиться будь-яких висловлювань на адресу росіян, їх військових - зі зрозумілих причин, через розв'язану війну, рано вранці 24 лютого 2022 року.
Цього разу вона вирішила нагадати, що ж відбувалося з нею рівно рік тому. Тоді, за її словами, вони з Юрієм Горбуновим готувалися до Великодня. Але і це не все - до того ж, готувалися ще раз стати батьками.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

"Ми, як ніколи об'єднуємося в молитві за Україну, за наших бійців, за мир, за кожного пораненого і за спокій загиблих. Ми заслуговуємо на те, щоб знову планувати Великдень, народжувати дітей під мирним небом і не вчитися дітям розповідати про війну", - пише Катерина Осадча в публікації.

На знімку вона постала у відображенні великого дзеркала, перебуваючи до нього боком, щоб показати, наскільки змінився її живіт під час вагітності.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

"А я подумала, що тепер", "Я думаю: ось це новини", "Так йде вагітність", "А я подумала, що в четвертий раз", "Друзі, але не про це... це перебір", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Садовий розповів про постраждалого хлопчика після обстрілу Львова: приїхав з Харкова, рятуючись від війни

Як повідомляв "Знай.ua", Таїсія Повалій радісно і з посмішкою скаче на сцені в Москві, поки горить її батьківщина

Знай.ua писав, скандальна Лариса Ніцой жорстко висловилася про Кіма і Арестовича: "Не можуть бути секс-символами"