Євген Карась розповів ведучій шоу Раміні, що має статися, щоб путін оголосив про капітуляцію.

На думку військового, путін не оголосить про капітуляцію оскільки багато хто вважає, що він важко онкохворий, він розуміє, що він біля воріт пекла, і він туди хоче затягнути якомога більше людей. І він буде йти до кінця, але цей кінець "короткий", як і сам путін.

Євген Карась. Фото: Youtube
Євген Карась. Фото: Youtube

На думку експерта, він не може використати ядерну зброю, оскільки буде саботаж. "Офіцери ж не хворі раком", - підкреслив Карась.

Також він зазначив, що в рф внутрішня система дезінформації. "Тобто вони вірили в цю брехню. тому що кожен крав, кожен вірив, що ось так воно і буде. Вони думали, що тут, .. йшли сюди ідіоти, з гранатами для розгону мирних мітингів, десантники псковські, у них були гранати для розгону мирних мітингів", - розповідає емоційно військвоий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вони думали, що вони сюди вітерцем заїжджають, окупують, ставлять своїх керманичів, все, випили, закусили, все, відібрали телевізори і додому", - жартує Карась.

Та коли виявилося, що їх розбили, у перші дні розбили цих десантників, попалили цей кемеровський омон, це ж треба розуміти, що це ударне угрупування російських військ. Омон не є частини наступальних військ. "У них навіть в перші дні приходилося ментами наступати".

"Вони думали що це буде легка прогулянка, вони брали з собою парадні форми, вони думали, що це буде легко, а тепер вони плачуться у цих своїх пабліках", - зазначив болгер.

"Тепер вони на ходу перевзуваються, а військові кажуть, що ми як в Чечні, прийшли, поклали купу військ і домовились на невигідних умовах. Це Хасав'юрт. Але це не Хасав'юрт. Тому що ми не Чечня", - підкреслив Євген.

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк зробив важливий крок для відновлення України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Шевченко розповів, як війна в Україні вплине на футбольну індустрію.

Також "Знай.ua" писав, як змінилися цілі "спецоперації" за 54 доби війни в Україні.