Відомий український футболіст і тренер Андрій Шевченко вирішив висловитися про наслідки для українського футболу. Зараз зовсім не Час обговорювати український футбол.

В одному зі своїх інтерв'ю для Дмитра Гордона Андрій Шевченко вирішив знову висловитися про події в Україні. За його словами, зараз футбол не найкраща тема для обговорень, і головне для України - зробити все, щоб наші військові захищали країну.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

"Перш за все, зараз не момент взагалі обговорювати футбол. Найголовніше для нас-все зробити для того, щоб наші військові захищали нашу країну. Сьогодні вся увага і всі кошти повинні бути спрямовані тільки на захист нашої країни. Так, це великий удар по українському футболу, інфраструктурі нашої країни. Багато хто загинув. Поки говорити про футбол дуже важко" - йдеться в повідомленні під постом.

Андрій Шевченко, фото: скріншот з відео
Андрій Шевченко, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз важливий момент у тому, що нашим спортсменам дозволили поїхати. У червні в української збірної дуже важливий матч, і їм потрібно як слід підготуватися. Зробити це в умовах війни складно як фізично, так і морально.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Українська збірна спробує на полі заробити собі путівку на Чемпіонат світу, і у них обов'язково вийде це зробити.

"Хлопці мають величезне бажання це зробити. Вони чудово розуміють, що вони будуть грати для всієї країни. Вони повинні тренуватися, брати участь у змаганнях, навіть незважаючи на те, що таке важке становище " - продовжив Андрій Шевченко.

Нагадаємо, що "Динамо" Київ попрощався з гравцем, батько якого служить в "ЛНР"

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко розповів, як допомагає українцям і за що бореться наша нація

Також, Андрій Шевченко заявив, що прихистить маленьких українців