Хітмейкер Hot Right Now Рита Ора залишила свій вірний легіон шанувальників гарячим під коміром, коли вона вилила свої вбивчі вигини в крихітному бікіні-стрінгах, вбираючи Сонце.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Рита Ора мало що залишила уяві, влаштувавши бурю в крихітному бікіні, поки вона вбирала сонце під час такого необхідного відпочинку.

Поки співачка прогулювалася по залитому сонцем пляжу, 31-річна хітмейкерша не могла не ввібрати трохи вітаміну D, роздягнувшись до крихітного костюма з двох частин.

Коли тренер The Voice Australia вислизнув зі свого відповідного саронга, блондинка-бомба позбавила її вірних шанувальників дару мови, коли вона знову подивилася в камеру, демонструючи свою завзяту попку на загальний огляд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І справедливо сказати, що поп-сенсація виглядала не що інше, як сенсація, коли вона демонструвала свої вбивчі вигини в крихітному квітковому бікіні, насолоджуючись заслуженим днем на пляжі.

Вона об'єднала свій чудовий ансамбль з гірчично-жовтою панамою і доповнила свій ледь помітний ансамбль ефектним браслетом.

На першому знімку Рита позує спиною до камери, розмахуючи відповідним саронгом по території, стоячи перед пальмами, що підносяться над узбережжям.

Потім вона повернулася, щоб показати свій прес і чудові довгі ноги, коли вона продемонструвала свій вже світиться засмага, поки вона стрибала босоніж по прекрасному пляжу.

Нагадавши, Рита Ора засвітила свої принади на сміливих знімках.