Відомі українські телеведучі показали справжню красу українського національного вбрання. Ведучі 1+1 Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька своїми вишуканими вбраннями влаштували справжній батл.

Світлинами зі знаменитими телеведучими в українських костюмах поділилися на сторінці "ЖВЛ" в Instagram.

Українська культура надзвичайно багата та різнобарвна. Яскраво це демонструє українське народне вбрання. Що цікаво, кожен український регіон мав свої особливості та по справжньому унікальні деталі у вбранні.

Скріншот допису ЖВЛ
Скріншот допису ЖВЛ

У такий непростий для України час Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили на собі показати всю красу етновбрання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В образі Марічки Падалко домінувала блакитна гамма - цього кольору вона обрала спідницю та гармонійно поєднала з вишивкою на сорочці. Аби образ виглядав довершеним вона одягла масивне червоне намисто та звісно ж не забула і про головний убір.

Соломія Вітвіцька позувала у традиційній полтавській вишивці ( вишито білим по білому) та чорній жилетці. Вона як і її колега обрала масивне червоне намисто, а на голову одягла барвистий віночок зі стрічками та пір'ям.

"Як гарно🔥", "Які ж наші україночки гарні в національному вбранні!", "Обидві дуже гарні!", "Соломія, дуже гарна!🔥🔥🔥", - такі компліменти для телеведучих залишили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірки серіалів показали красу українського етновбрання просто на собі: не зрівняється з жодним

Раніше Знай писав, Марічка Падалко розповіла, через що пройшов її чоловік Єгор Соболєв в Ірпіні: "Понад тиждень..."

Також Знай повідомляв, Марічка Падалко розповіла, як її колег об'єднало вторгнення Росії: "Такого не бачила з часів Майдану"