Маша Єфросиніна, українська телеведуча показала відео, у якому кадри життя людей у бомбосховищі. У відео мами та діти розповіли як їм живеться, та чого вони хочуть понад усе.

Жінка прокоментувала відео, написавши, що зараз по російських каналах ллють, що всім маріупольцям відкриті зелені коридори, тільки чомусь ніхто по них не йде.

Маша зазначила, що поки глядачі ростелебачення дивляться цю брехливу інформацію, цих дітей та їхніх матерів бомблять російські солдати. "Абсолютно пекельно бомблять! Отримавши наказ "знищити всіх до одного"! Живіть з цим! Якщо це можна назвати життям…", - підкреслила Маша.

На відео говорять люди, яких доля звела у одне бомбосховище - це мами з дітками, які не змогли вирватися з пекельного Маріуполя. Багато хто боявся виїжджати саме тому, що чули випадки, що росіяни розстрілюють евакуаційні машини.

Ці люди звертаються до української влади, до міжнародних організацій з закликом врятувати їх.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"У нас нічого немає. Нам тільки потрібно звідси виїхати. Врятувати дітей. Дайте нам пожити, нашим дітям. ну і що, що ми вже не молоді, ми ще пожити хочемо, виховати діток...", - говорять мами, жінки.

"Ми хочемо тільки в Україну. Тільки в Україну. Вони [окупанти] все знищили, ми просто мирно жили", - підкреслили деякі жіночки.

"Завдяки воєнним у нас є ще що їсти. Якби не воєнні, не знаю, як би з цим справлялися".

"Ми вже склали список продуктів, що ми захочемо поїсти, коли нас визволять", - кажуть дітки. Вони навчилися жити мирно, бавляться іграшками та вигадують різні ігри.

Нагадаємо, раніше командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 7-річний хлопчик з дерев'яним автоматом став на захист Чернігова.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров показав величезну воронку в "найнебезпечнішому" житловому кварталі Лисичанська.

.