Відомий український ведучий Дмитро Комаров показав, як "рятують" мирних мешканців російські військові, центр мирного міста, де ніколи не було жодних військових баз знаходиться в плачевному стані, воронки від авіабомб та розтрощені будинки, автівки та гаражі.

У своєму Instagram Дмитро розмістив невелике відео центру Лисичанська, звичайний спальний район, між будинків, куди прилітали авіабомби російських "рятівників".

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

"Донецька та Луганська область. Дуже прошу людей евакуюватись. Допомогти евакуюватись тим, хто не може сам. Росії прос**ли свою "спецоперацію". Вони "перемагають" тільки у своїй вигаданій віртуальній дійсності по телевізору на федеральних каналах і в ЗМІ. А попереду 9 травня – їм важливо придумати, що назвати "перемогою"", - зазначає Дмитро.

Він показує, як потрощено від авіаудару будинки. "Так виглядає "захист", - каже Дмитро показуючи руйнування міста.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Люди намагаються засипати воронки та навести хоч якийсь лад.

Кадри руйнувань, Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Кадри руйнувань, Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Місцевий мешканець просить російську владу "перестати брехати своїм громадянам". Він розповідає, що тут ніколи не було і не могло бути жодних військових об'єктів.

"Їдьте з Сєверодонецька. Якщо ваші рідні без інтернету – дзвоніть сусідам, друзям, знайомим. Поки що з міста вийти можна, але кремль хоче зробити тут за масштабами трагедії та руйнувань другої Маріуполь. Ворог без честі, совісті та принципів".

Нагадаємо, раніше Катя Осадча несподівано показала вагітний животик, Горбунов не втримався.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч людей.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсер "Москва".