Відомий український телеведучий і зірка програми про подорожі "Орел і Решка" Андрій Бедняков показав знищений в Маріуполі Палац культури, в якому раніше він працював.

Про це Андрій Бедняков розповів на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.

Телеведучий опублікував кадри зруйнованого в Маріуполі ДК Металургів. Раніше він працював тут у культурно масовому секторі. До того ж за словами Беднякова в цьому будинку культури було безліч дитячих колективів, які своїми видатними талантами були відомі у всьому світі.

Андрій Бедняков. Фото: Instagram
Андрій Бедняков. Фото: Instagram

"Це ДК Металургів. Тут я працював завідувачем культурно-масового сектору. Вів заходи. Тут було багато дитячих колективів відомих у всьому світі. "Асвабадили", - з гіркотою написав Андрій Бедняков під опублікованим фото.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скріншот stories Андрія Беднякова
Скріншот stories Андрія Беднякова

Після цього Бедняков звернувся до однієї зі своїх знайомих на ім'я Вікторія, яка ймовірно, не підтримала ні Україну у війні, яку розв'язала росія, ні Беднякова.

"Я за**ав війною, так малюче? Брехня? Фейк? Я підірвав?",- зазначив Андрій Бедняков.

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков готовий продати "пам'ять" про Пеле заради оточеного російськими окупантами Маріуполя: "як і говорив"

Раніше портал Знай писав, зірка "Орел і Решка" Андрій Бедняков показав улюбленого ведучого весіль: "збирати гроші все важче"

Також портал Знай повідомляв, зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков допоміг постраждалій красуні з оточеного Маріуполя: "70% опіків"