Відома українська співака Джамала показала жителів Миколаєва, які через війну, яку розв'язала росія втратили доступ до води.

Кадрами з Миколаєва Джамала поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Через повномасштабну війну, яку розв'язала росія на території України, потерпає чимало мирних міст. Багато міст нещадно обстрілюють окупанти з артилерії та здійснюють ракетні обстріли. Жителі міста Миколаїв через постійні обстріли втратили доступ до води.

Скріншот stories Джамали
Скріншот stories Джамали

Це дуже стурбувало українську співачку Джамалу, тому вона вирішила опублікувати кадри, коли прості Миколаївці набирали воду зі стічної труби та з джерел. Аби якомога більше людей звернули увагу на цю проблему Джамала вирішила підписати кадри англійською мовою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Джамала. Фото: скрін youtube
Джамала. Фото: скрін youtube

"Mykolaiv resident are searching for the water to drink. People are forced to collect water from springs", - що у перекладі означає "мешканці Миколаєва шукають воду для пиття. Люди змушені набирати воду з джерел".

Скріншот stories Джамали
Скріншот stories Джамали

Нагадаємо, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася радісною новиною, всі цього чекали: "путін, Лебедине озеро, мрії такі мрії"

Раніше портал Знай писав, Джамала зустрілася з Потапом і Каменських в Іспанії, співачка розповіла, скільки грошей вдалося зібрати в рамках благодійних концертів в Іспанії

Також портал Знай повідомляв, заплакана Джамала розповіла розповіла про переживання з приводу дітей, адже вони практично не бачаться через концерти