Відома українська співачка Джамала поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram знімком з Настею Каменських в Іспанії. Зірки відзвітували, скільки коштів вдалося зібрати на благодійних концертах для допомоги Україні.

Джамала, яка відвідує різні країни світу з благодійними концентрами, щоб зібрати гроші для допомоги Україні, відзвітувала скільки грошей вдалося зібрати в Іспанії.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Співачка поділилася спільним фото з Настею Каменських, яка ще до початку війни поїхала до Іспанії. Обидві тримають в руках прапор України.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А тим часом Іспанія - 1,3 мільйона євро", - підписала знімок Джамала.

Каменських на своїй сторінці подякувала іспанській публіці та артистам за допомогу Україні.

"Дуже важливо бачити, що нас чують і підтримують все більше людей з усіх куточків планети. Не зупиняємося розповідати про війну в Україні і закликати весь світ допомагати нам. Вірю, що разом ми переможемо і над Україною знову буде мирне небо!",- розповіла Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "минуле часто болить".

Також ми інформували, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагодувала синичку Путіним на радість українцям:"Добро завжди перемагає".

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.