Відома українська співачка Jamala знову висловилася на тему війни. Через щільний графік їй практично не вдається бачитися з дітьми, і вона вкрай переживає з цього приводу.

Цього разу артистка дала відверте інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", де висловилася про ситуацію в Україні, розповіла про благодійні концерти, і чому практично не бачиться з дітьми.

Для Jamala це вкрай важко, адже дітям потрібні батьки постійно, але, зараз такий час. Крім цього, чоловік артистки залишився в Україні, і за ним сини також дуже сумують.

"Я бачу як вони нудьгують, бачу як їм важко, але, все одно розумію, що вони повинні мене пробачити. Все одно намагаюся робити щось, щоб ми перемогли. Я вважаю, що кожен хто виїхав, може щось робити" - каже Джамала зі сльозами на очах.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зараз дівчина регулярно їздить по Європі з концертами. Всі кошти, які на них збираються, передають на потреби України, а також біженців.

Всього, за півтора місяці їй з командою вдалося зібрати вже понад 80 мільйонів доларів, які вже були передані ЗСУ.

В основному на концертах вона виконує переможну композицію "1944", яка в 2016 році підкорила всю Європу. Зараз, після початку повномасштабного вторгнення пісня отримала нове життя, адже на українські землі знову прийшли окупанти, і намагаються зруйнувати тут все живе.

Крім того, є ймовірність того, що ми побачимо співачку на сцені Євробачення-2022 року, яке пройде в італійському Турині вже в травні. Вони намагаються домовитися з організаторами, але, поки що переговори йдуть туго.

Нагадаємо, що Тіна Кароль підтримала київське "Динамо" на благодійному поєдинку в Польщі

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна обрізала всі контакти з росіянами після жахливого випадку

Також, в мережі почали масово поширювати фейки про Джамалу та її виступи на корпоративах російських мільярдерів