В Ізраїлі скасували всі концерти казахстанського стендап коміка Нурлана Сабурова, який глузував з антивоєнної акції жартом про "місячні.

Про це стало відомо з інформації на сайті порталу онлайнового продажу квитків Каса BRAVO.

Так, стало відомо, що в Ізраїлі з 28 квітня по 1 травня мали відбутися виступи російського і казахстанського коміка Нурлана Сабурова, однак їх скасували.

Нурлан Сабуров. Фото: Youtube
Нурлан Сабуров. Фото: Youtube

Варто зазначити, що мова йде про виступ коміка в Тель-Авіві-Яффо, що мав відбутися 28 квітня, Беер-Шеві, який було заплановано на 29 квітня. А також Хайфі, що повинен був пройти 30 квітня та Ашдоді, що був запланований на 1 травня. Наразі причина такого рішення не уточнюється.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нурлан Сабуров — один із найвідоміших коміків та стендаперів росії, автор популярного шоу "Що було далі?". Нещодавно під час свого концерту в США Самбуров відмовився коментувати повномасштабне вторгнення росії в Україну, зазначивши, що він боїться за свою родину.

Згодом Нурлан Сабуров висміяв перформанс однієї з глядачок на концерті, яка вийшла в закривавленій сукні у підтримку зґвалтованих українок російськими солдатами. Комік назвав це "місячними".

Після цього українська громада у США почала закликати до бойкотів концертів Сабурова. Стендап 16 квітня, який мав відбутися в Чикаго, був скасований.

Нагадаємо, Нурлан Сабуров влаштував "зачистку" глядачів через війну в Україні й залишився без концертів: "Нехай не триндять"

Раніше Знай писав, промовчав про війну Нурлан Сабуров зганьбився на стенд-апі в США перед дівчиною: "Це місячні?"

Також Знай повідомляв, Казахстан у вогні - люди кинулися з благаннями про допомогу до Скриптоніта і Сабурова: "Аділь, не перетворюйся в..."