Популярний український артист, підопічний продюсера Потапа Позитив дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про українських дітей.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Зоряний шлях " в Instagram.

"Позитив крізь сльози розповів про допомогу українським дітям Зараз Олексій Завгородній та інші зірки допомагають малюкам бути щасливими попри війну. Якось, після одного з виступів, до @positiff підійшов тато дівчинки. Його слова розчулили Позитива до сліз: «Дякую вам, що я вперше за ці два тижні побачив усмішку своєї дитини», — сказав він. І це ще раз доводить, наскільки важливо гуртуватися й допомагати. Повне інтерв'ю у шапці профілю", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Дивлячись на це відверте інтерв'ю, чітко помітно, як український артист переживає за маленьких дітей. Він буквально не може утримати сліз і емоцій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Позитив. Фото: YouTube
Позитив. Фото: YouTube

Як відомо, українські зірки всіляко намагаються донести правду і допомагають тим, чим можуть. Українці також не можуть втриматися і пишуть, що теж не можуть утримати своїх сліз.

"Та всі ридаємо! І це не соромно", " Ой, я теж реву...", - пише відгуки українська аудиторія.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили про головні новини на останню ніч 20 квітня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, що АЗОВ, патрульна поліція і морпіхи продовжують давати бій у Маріуполі.

Також портал "Знай" писав, що концерти Нурлана Сабурова скасовані в Ізраїлі.