Популярний український ведучий, колишній "Холостяк" Микита Добринін дав відверте інтерв'ю. Він розповів про звірства окупанта в Київській області і погодився на відверте інтерв'ю.

Відповідний пост було опубліковано в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

«Нікіта Добринін про Бучу, роботу в росії й порятунок родини Ведучий, який з перших днів війни записався до тероборони, погодився на відверту розмову. Як @nikitadobrynin рятував з-під обстрілів сина й дружину, блогерку Дашу Квіткову @kvittkova? Що відчув, коли побачив фото з Бучі й Ірпеня? Як зараз ставиться до роботи в росії? Чи долучиться до ЗСУ? Чому Нікіту хейтили підписники? Шукайте інтерв'ю з подружжям на YouTube за посиланням у шапці профілю», - підписаний відеоролик за участю Микити Добриніна.

Потрібно підкреслити, що Микита Добринін показав себе, як справжній воїн і люблячий чоловік. Він з перших днів війни пішов захищати свою Батьківщину і сім'ю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українська аудиторія дуже хвилюється за своїх захисників і вірить, що українські воїни зможуть знищити всіх ворогів.

Микитa Добринін. Фото: Instagram
Микитa Добринін. Фото: Instagram

"Незнаю чи правда,але кажуть що Нікіта швидко перевзувся)", "Просто нема слів,що кацапи творять", "Ніколи не пробачимо рашистам звірства...",- залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили, що батько пішов проти воїна ЗСУ у складі Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Бедняков показав знищені спогади в Маріуполі.

Також портал "Знай" писав, що Річард Гір підтримав Україну і звернувся до українців.