Відома російська балерина, громадський діяч і актриса Анастасія Волочкова поділилася знімком з чоловіком. Артистка показала фанатам те, що вони давно хотіли побачити, і скористалася нагодою показати рекламу в своєму профілі.

Відповідні фотографії Анастасія Волочкова оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"На питання деяких, а де ж Діма?😂 Відповідаю: ось він поруч на дивані. 🤷 ♀ ️ Просто ми не виставляємо спільні фото.️ ️ Не вважаємо за потрібне. Багатьох не зрозумієш.🙈 Одні кажуть: щастя любить тишу. Інші: а де ж Діма.?😂 Оскільки всім не догодиш, ми будемо робити як вважаємо за потрібне👍 все добре, все на місці.😂 Не переживайте😂 Діма красивий, молодий, сексуальний і веселий. Він Боксер. А його компанія" північ-ліс " будує будь-які конструкції з дерева вищої якості в лічені дні.👍 Будинки, лазні, альтанки та інше. Звертавши. Не відмовить і вам.🤗 Погортайте фото його робіт.😉", - написала балерина.

Користувачі мережі відразу ж відреагували на такий пост Анастасії Волочкової і почали його коментувати.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Діма доїть золоту антилопу. Бажаю йому під час зупинитися...)))", "Дімка хоче на Мальдіви, Настя він же набагато молодший.На молодих тягне)) та й Дімка по стареньких ходок", "хто їх формат мені цікаво....", - написали в коментарях підписники балерини.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Нагадаємо, що популярна балерина Анастасія Волочкова показала себе в компанії чоловіка.

Також портал "Знай" писав, що російська балерина Анастасія Волочкова постала у відвертому вигляді.

Як раніше повідомляв портал "Знай", відома балерина Анастасія Волочкова осоромилася на публіці.