Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов, який також є чоловіком Катерини Осадчої з програми "Світське життя", досить часто ділиться з шанувальниками свіжими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя в Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці зворушливий відеоролик, який відгукнеться в душі практично у кожної люблячої дівчини і дружини українського солдата, що відважно захищає свою країну.

У кадрі можна побачити парочку, яка зустрілася після тривалої розлуки. Чоловік у військовій формі несе величезний букет для своєї коханої, поки та від радості стрибає йому в обійми, мало не зносячи з ніг від нахлинули почуттів. Навіть жінка, що проходить повз на відео не змогла стримати посмішки від розчулення.

Користувачі соцмережі оцінили зворушливі кадри і згадали наших бійців, які зараз захищають територію України від ворожої армії росії, і попросили їх повернутися додому живими.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/

Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі - instagram.com/gorbunovyuriy/

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" навчила німецького "двійника" Бориса Джонсона щебетати українською: "За 15 хвилин"

Як повідомляв Знай.uа, "Помста вже йде!": Микита Добринін, який з перших днів війни записався в ТРО, відверто розповів про Бучі, Ірпінь та Гостомель

Також портал Знай.uа писав, що Марія Бурмака відкрила всім очі на безжальний план путіна: "Вбивають, тому що ми українці"