Відома українська акторка і телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 760 тисяч чоловік.

Лілія Ребрик поділилася сімейним відеороликом за участю своїх двох доньок Діани і Поліни, яких вона народила в шлюбі з танцюристом Андрієм Диким. У кадрі артистка спритно перебирає пальцями по клавішах піаніно і виконує українську пісню "Ой у лузі червона калина", яка останнім часом звучить звідусіль, а дівчатка зворушливо підспівують мамі ангельськими голосами.

У підписі до відео Лілія розповіла, що їй довелося згадувати, як грати на піаніно. Телеведуча назвала їх музичні розваги "домашнім концертом", який вона дає відразу після випусків шоу "Ранок з Україною".

"Вдосконалюємось 🙈Спочатку просто співали, а тепер ще й мама Ліля згадала, як на піаніно в дитинстві грала!" - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Безсумнівно, голосу і харизмі Ребрик можуть позаздрити багато зірок, також як і у її дітей є творчий потенціал. Це і відзначили користувачі соцмережі в коментарях під публікацією.

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, "Смуток і тривога": Лілія Ребрик показала, на що перетворилося її життя з початку війни

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна підказала українцям, як можна наблизити перемогу: "Кожна копійка..."

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Харчишин з гурту "Друга Ріка" показав зруйнований рашистами будинок: знищували цілеспрямовано