Після повномасштабного вторгнення рф на територію України, багато українців почали відмовлятися від будь-якого російського контенту, щоб ніяк не підтримувати країну, яка розв'язала війну. Однак, цим принципом, мабуть, слідують не всі.

Так, в соцмережі Instagram, в розділі stories український виконавець Антон Велбой опублікував уривок пісні "Чупа чупс" гурту "Пошлая Молли" і російського репера і колишнього чоловіка телеведучої Насті Івлєєвої Елджея.

Скріншот stories Антона Велбоя
Скріншот stories Антона Велбоя

Велбой вирішив прорекламувати уривок пісні зі словами: "Це було стильно? Чи ні? Але чому? Але чому? Я падаю вниз і Алілуя". Український співак вирішив ніяк не коментувати опублікований ним уривок пісні, залишивши тільки позначку на гурт "Пошлая Молли" і емодзі.

Також у відео можна помітити лідера російського гурту Therr Maitz Антона Біляєва.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот stories Антона Велбоя
Скріншот stories Антона Велбоя

Варто відзначити, що гурт "Пошлая Молли" хоч і була заснована Кирилом Блідим з Харківської області, але в Instagram позиціонує себе, як "диктатори російського року". До того ж другий виконавець пісні російський репер Едждей ніяк не висловився про війну в Україні, яку розв'язала росія.

Скріншот
Скріншот

Чому Антон Велбой вирішив прорекламувати саме цих виконавців - невідомо.

Нагадавши, Wellboy прокоментував Каті Осадчій скандал з Аліною Паш на Нацвідборі, знаменитий співак дав коментарі Катерині Осадчій в рамках програми "Світське життя"

Раніше Знай писав, продюсер Wellboy Юрій Бардаш не хоче бачити Kalush Orchestra на Євробаченні - 2022 і пояснив чому: "потрібні були гроші"

Також Знай повідомляв, Wellboy із зіркою " Ліги сміху "і" кварталу "розшукують любителів футболу, щоб допомогти ЗСУ: "першу лінію фронту"