Боксер Василь Ломаченко, якого раптом заповажали українці, які вважали, що спортсмен втече від війни, після вступу до лав тероборони, продовжує постити російських попів та не прибрав від початку війни картинку з "голубом миру" на якій російський та український прапори разом.

Про це повідомив військовий ЗСУ та автор книги "Сліди на дорозі" Валерій Маркус. У своєму телеграм-каналі Валерій нагадав українцям про те, чим живе Ломаченко.

Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Василь Ломаченко. Фото: Instagram

"Якщо ви грішним ділом подумали, що вася не дегенерат, роздумайте", та розмістив посилання на інстаграм Ломаченка.

Пост Ломаченко. Фото: Telegram
Пост Ломаченко. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цікаво, що про те, що Ломаченко служить у теробороні на його соцмережах не сказано жодного слова. Зате напощено багато картинок з московськими попами, які розповідають всім відомий наратив про "мир, дружба, браття...".

Під постами спортсмена багато коментаторів, проте сам василь так і не висловлює свою думку ні окремим постом, ні у відповідях на коментарі. Відомо, що він відмовився від титульного бою, щоб залишитися в Україні, що викликало повагу як всередині країни.

Але православні російські попи підрихтували мозок спортсмена, та він знову нагадує своїм шанувальникам про те, що "все треба пробачити", "ми один народ", "це все політики", "потрібна допомога згори".

Нагадаємо, раніше окупанти розбомбили будинок сліпої бабусі, яка навіть не бачить масштаб збитку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", історія "Князя" Ярослава, який з травмами продовжує захищати українські території.

Також "Знай.ua" писав, що поранений розвідник Андрій Бадарак заробив для збірної України на "Іграх нескорених" дві нагороди.