Стало відомо про те, що поранений розвідник Андрій Бадарак заробив для української збірної золоту і бронзову медалі на Invictus Games. Ще один привід пишатися нашими людьми.

Про це особисто повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналi.

Це вже п'яті, ювілейні змагання, в яких з 2014 року з ініціативи британського принца Гаррі беруть участь військовослужбовці, які отримали поранення та інвалідність на полі бою. Цього разу вони пройшли в Нідерландах, в місті Гаага.

Андрій Бадарак є ветераном ЗСУ, і родом він з Рівненської області. Він як ніхто інший знає, що таке війна. У боях за Донбас він був сильно травмований, і тепер пересувається на інвалідному кріслі.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чоловік показує на особистому прикладі, що життя на цьому не закінчується, і став кращим на дистанції 50 метрів на спині, при цьому поліпшив свій особистий рекорд на цілих 5 секунд.

Українські герої, фото: Telegram
Українські герої, фото: Telegram

"Наші продовжують перемагати в Invictus Games! ...Пишаємося і вболіваємо!"- написав Президент України.

Також, український президент відзначив досягнення Івана Лепехи, який завоював бронзу в плаванні на дистанції 50 метрів вільним стилем.

Українські герої, фото: Telegram
Українські герої, фото: Telegram

Нагадаємо, що Invictus Games-змагання, які були засновані принцом Гаррі, і проходять вони в стилі Паралімпіади.

Ось як виглядають українські герої, які не втрачають віру в свої сили навіть після того, як отримують травми на все життя.

Українські герої, фото: Telegram
Українські герої, фото: Telegram

Нагадаємо, що патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової

Раніше повідомлялося, що маленький Богдан разом з прикордонниками обороняє Харківщину

Також, россійські окупанти надумали закрити Маріуполь: всіх чоловіків під фільтрацію і мобілізацію-Заява Андрущенка