Володимир Остапчук, відомий ведучий, показав незвичну писанку, яку створили в Ужгороді, та пояснив, чому у Бориса Джонсона "найміцніші яйця".

У своєму сторіс в Instgaram відомий ведучий та артист Володимир Остапчук продемонстрував незвичну писанку, яку створив відомий в Ужгороді кондитер-шоколатьє Валентин Штефаньо.

Вова Остапчук. Фото: Instagram
Вова Остапчук. Фото: Instagram

За словами Остапчука, новиною поділився місцевий журналіст Віталій Глагола. Він і відкрив секрет незвичної писанки. Валентина Штефаньо знайють в Ужгороді дуже добре, адже він є одним з найпопулярніших кондитерів міста. До Великодня, кондитер зробив закарпатську великодню писанку у тонах "юніонджеку".

Великодні яйця. Фото: Instagram
Великодні яйця. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон надихнув відомого шоколатьє для створення цьогорічної великодньої шоколадної писанки, результат вийшов — неперевершений.

"Велика Британія - одна з перших країн, яка відгукнулася, аби нам допомогти реальними кроками", - пояснив свій вибір Валентин.

Для своєї "писанки" кондитер використав 22 кілограми шоколаду перетворили в оригінальне яйце.

Також Валентин спік великодні паски і відправив на Схід України, аби підтримати воїнів перед Великоднем.

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво і Ольга Мартиновська поділилися простим рецептом м'якого і смачного панеттоні з шоколадом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя.

Також "Знай.ua" писав, що кухарі розповіли рецепт випічки ніжного та повітряного великоднього краффіна.