Український актор Тарас Цимбалюк вирішив звернутися до публіки з серйозною заявою. Він засудив своїх колег, які мовчати в такий важкий для України час.

Відповідний пост Тарас Цибулюк розмістив у своєму акаунті в Instagram.

«Мені соромно за певний пласт колег. Є елементарні речі, про які на час війни легше «забути» в силу своєї недалекості. Зараз активно говорять про вчинок Регіни Тодоренко і Нурлана Сабурова. Якщо українка, родом з Одеси, котра навчалася і формувалася в Києві,зараз знаходячись в Москві промовчала - це дно. Це просто аморальне створіння, котре має 8 чи 9 мільйонів підписників. Сабуров, звичайно, її «переплюнув» : вчинок на останньому концерті був настільки підлим і цинічним, що й важко підібрати слова. Він не тільки змусив українців в слід за кораблем послати всю його творчість, він поставив себе, як мінімум дурнем перед усим світом, котрому не смішно з подій в Україні. Зараз війна. Складний час диктує дуже серйозні умови: зараз немає відтінків, є чорне і біле. Люди чекають реакції від кумирів. Вимагають позиції. В усі часи політики намагались втягнути інтелігенцію, людей мистецтва до своїх лав, бо вони завжди були ближче до людей. Люди їм довіряли і добровільно записувались у число їх фанатів», - звернувся до публіки український актор.

Крім того, Тарас заявив, що вважає, що ніхто не повинен мовчати в такий важкий час, допомагаючи Путіну своїм ігноруванням війни в Україні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

"У таке напружене сьогодення, на мій погляд, навіть якийсь 18тирічний тік-токер, котрий нагрів на своєму безглуздому контенті якусь аудиторію, повинен врешті себе по-дорослому проявити.
Коли війна, ніхто не має права мовчати! Потрібно усвідомити: мати тисячні чи мільйонні аудиторії в соц мережах - це не тільки реклама і гроші. Це - величезна відповідальність перед людьми.
Навіть мінімальна популярність, це завжди велика відповідальність за людей, котрі тебе чують. Тому, особисто для мене, багато артистів підтвердили реноме поверхових людей. А тим, хто підтримував нас з першого дня війни, - велика повага.
Бо ще є ті, що тиждень мовчали, аналізували, що вона втратять, якщо будуть висвітлювати правду в своїх соц мережах… а потім почали видавлюватиме з себе сльози… тільки забули, що очі народу України оснащились ще більш тверезим поглядом. І фальш тепер помічають навіть підсліпкуваті бабусі. Життя багатьох людей на планеті розділилося на «ДО» і «ПІСЛЯ». Ніхто ніколи не забуде ваше мовчання, бо воно зараз дуже гучно стало в паралель з підтримкою «спецоперації».
Тому в майбутньому не дивуйтесь оголеному нерву людей, котрі раніше вам довіряли!", - продовжив актор.