Украинский актер Тарас Цимбалюк решил обратиться к публике с серьезным заявлением. Он осудил своих коллег, которые молчать в такое тяжелое для Украины время.

Соответствующий пост Тарас Цибалюк разместил в своем аккаунте в Instagram.

«Мені соромно за певний пласт колег. Є елементарні речі, про які на час війни легше «забути» в силу своєї недалекості. Зараз активно говорять про вчинок Регіни Тодоренко і Нурлана Сабурова. Якщо українка, родом з Одеси, котра навчалася і формувалася в Києві,зараз знаходячись в Москві промовчала - це дно. Це просто аморальне створіння, котре має 8 чи 9 мільйонів підписників. Сабуров, звичайно, її «переплюнув» : вчинок на останньому концерті був настільки підлим і цинічним, що й важко підібрати слова. Він не тільки змусив українців в слід за кораблем послати всю його творчість, він поставив себе, як мінімум дурнем перед усим світом, котрому не смішно з подій в Україні. Зараз війна. Складний час диктує дуже серйозні умови: зараз немає відтінків, є чорне і біле. Люди чекають реакції від кумирів. Вимагають позиції. В усі часи політики намагались втягнути інтелігенцію, людей мистецтва до своїх лав, бо вони завжди були ближче до людей. Люди їм довіряли і добровільно записувались у число їх фанатів», - обратился к публике украинский актер.

Кроме того, Тарас заявил, что считает, что никто не должен молчать в такое тяжелое время, помогая путину своим игнорированием войны в Украине.

Популярные статьи сейчас
ПриватБанк без разбора блокирует платежи украинцев: покупки превратились в "лотерею" Один день – 1 гривна: "Киевстар" подсказал как пользоваться услугами почти даром Осталась неделя: украинцы рискуют пропустить важную процедуру Доехать на работу и обратно – уже не по карману: проезд в маршрутках дорожает
Показать еще

Тарас Цимбалюк. Фото: скрин youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрин youtube

"У таке напружене сьогодення, на мій погляд, навіть якийсь 18тирічний тік-токер, котрий нагрів на своєму безглуздому контенті якусь аудиторію, повинен врешті себе по-дорослому проявити.
Коли війна, ніхто не має права мовчати! Потрібно усвідомити: мати тисячні чи мільйонні аудиторії в соц мережах - це не тільки реклама і гроші. Це - величезна відповідальність перед людьми.
Навіть мінімальна популярність, це завжди велика відповідальність за людей, котрі тебе чують. Тому, особисто для мене, багато артистів підтвердили реноме поверхових людей. А тим, хто підтримував нас з першого дня війни, - велика повага.
Бо ще є ті, що тиждень мовчали, аналізували, що вона втратять, якщо будуть висвітлювати правду в своїх соц мережах… а потім почали видавлюватиме з себе сльози… тільки забули, що очі народу України оснащились ще більш тверезим поглядом. І фальш тепер помічають навіть підсліпкуваті бабусі. Життя багатьох людей на планеті розділилося на «ДО» і «ПІСЛЯ». Ніхто ніколи не забуде ваше мовчання, бо воно зараз дуже гучно стало в паралель з підтримкою «спецоперації».
Тому в майбутньому не дивуйтесь оголеному нерву людей, котрі раніше вам довіряли!", - продолжил актер.