У соціальній мережі поділилися зворушливою історією про порятунок постраждалого кота в Україні. Домашній улюбленець, у якого обгоріла морда, залишився зовсім один у важкому стані.

Відповідну публікацію розмістила Монрітта Хачатурян у своєму акаунті в Facebook.

"Так виглядає вибір, відповідальність, турбота і любов! Кота, чия обгоріла морда засвітилася в багатьох світових виданнях, з першого разу так ніхто і не забрав! Але світ сповнений добрих людей, на яких цей світ і тримається спасибі вам, добрі Люди", - підписаний пост в соціальній мережі.

Українська аудиторія, як більшість цивілізованих людей, відчуває особливі емоції при таких кадрах. Від погляду цього бідного кота душа лізе назовні. Дуже добре, що все-таки знайшлися добрі люди, які доглядають за бідолахою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Користувачі соціальної мережі не втримали емоцій і почали писати свої відгуки у вигляді коментарів під несамовитими кадрами.

"Він як людина ! Такий погляд людяний !", "Так, це зворушлива історія порятунку", "Малого забравши Pethouse.ua", - пишуть коментарі українські юзери соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, до Володимира Зеленського приїхали іноземні лідери до Києва.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у соціальній мережі показали, як виглядав Олексій Арестович в юності.

Також портал "Знай" писав, що Українська блогерка Даша Квіткова показала, як росте її маленький син.