Даша Квіткова, яка живе у відносно безпечному місці в Україні, продовжує знайомити своїх підписників з тим, як росте її синочок Левко, поки татко захищає українців у теробороні Києва.

Цього разу Даша Квіткова поділилися у Instagram кадрами забав свого малюка. Вона зробила фото, коли малюк підповз до дівчинки та почав її обіймати.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

"Так, він любить дівчаток", - підписала фото Даша.

Вона продовжує спілкуватися з шанувальниками, також вчить українську, щоб спілкуватися нею бездоганно, та навіть вивчає криптовалюти, напевно плануючи бізнес з цифровою валютою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Даші досить насичене життя "у тилу", вона спокійно виховує свого сина, та піклується про своє здоров'я. Також дівчина посилає промінчики любові своєму коханому, який захищає свою країну.

Малюк Даші Квіткової. Фото: Instagram
Малюк Даші Квіткової. Фото: Instagram

Попри те, що дівчина розуміє, що коханий далеко і йому важко, часто ділиться своїм сумом та переживаннями. Не так давно, Даша розповідала, що боїться дощу, через те, що в перші дні пережили обстріли та бомбардування Києва.

Українцям подобається те, що Даша перейшла на українську, і попри невеликі помилки, все ж намагається удосконалити мову, також шанувальники блогерки підтримують її, розуміючи, що без чоловіка поруч важко пережити у складні часи, добре, що Даша має маму, яка допомагає їй піклуватися про малюка.

Нагадаємо, раніше блогерка, обраниця колишнього "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова звернулася до українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микита Добринін, який з перших днів війни записався до ТРО, відверто розповів про Бучу, Ірпінь і Гостомель.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" Даша Квіткова різала ковбаску, але поїхала зшивати палець.