Талановита українська співачка, автор-виконавець і продюсер, переможниця конкурсу пісні «Євробачення» в 2004 році, колишній народний депутат України Руслана Лижичко показала свою унікальну місію, щоб допомогти українцям.

Відповідний пост було оприлюднено на порталі «МУЗВАР» в Instagram.

"RUSLANA представила оновлені "Дикі танці" Вчора відбувся черговий виступ від українських захисниць культурного фронту на товариському матчі Клуж — Динамо, який відбувся у Румунії. До Юлії Саніної, DOROFEEVA та Катерини Павленко приєдналася RUSLANA. Пісня, що майже 18 років тому перемогла у «Євробаченні», отримала оновлений текст і відтепер звучить як трек-мотивація! Послухайте нашу «дику» співачку та оцініть стару-нову пісню у коментарях.#музвар #руслана #wilddances #standwithukraine", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Потрібно визнати, що колишня переможниця на «Євробаченні» вже давно не була на гастролях. Однак вона зараз проявляє себе з дуже активної сторони, щоб зібрати якомога більше грошей на підтримку України в такі важкі часи. Вона виступає на постійній основі закордоном, показуючи свою унікальну місію.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Руслана
Скрін, Instagram Руслана

"Руслана давно не гастролює активно, але в плані вокалу супер стабільна, навіть в стресі. Круто чути і слова", - пишуть українці під відеороликом.

Коментарі на пост МУЗВАР в Instagram
Коментарі на пост МУЗВАР в Instagram

Нагадавши, у мережі з'явилися відомості про те, що шойгу в черговий раз збрехав Путіну про війну в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олексій Дурнєв викрив чергову брехливу блогерку з Росії.

Також портал "Знай" писав, що воїни ЗСУ в черговий раз знищили командира окупантів.