Аби розрадити українців блогер Олекій Дурнєв продовжив знімати свою популярну програму "Дурнєв смотрит сторис". Однак під час війни, яку розв'язала росія він трішки змінив концепцію і почав дивитися stories російських блогерів, які показують свої страждання від санкцій.

У новому випуску Дурнев приділив особливу увагу Вікторії Боні, яка проживає зараз у Монако. У своїх stories Боня порадила тим, хто не має грошей позбирати їх у фонтанах, адже туди чимало накидали монеток.

Вікторія Боня / фото: Instagram
Вікторія Боня / фото: Instagram

"Але жарти жартами, але росіяни, я б прислухався, там і по 50 центів буває", - іронічно зазначив Дурнєв.

Також Дурнєв звернув увагу на ще одну тему, яка стосується Вікторії Боні. Нещодавно модний будинок Chanel заборонив купувати їхні речі росіянам. До того ж ті росіяни які все-таки придбають речі бренду, оовязково мають підписати документ, що забороняє носити речі Chanel на території росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вікторія Боня, скріншот
Вікторія Боня, скріншот

Після цього Вікторія Боня й багато інших російських блогерок масово почала різати речі, а особливо сумки Chanel, заявляючи: "Якщо будинок Chanel не поважає своїх клієнтів, то чому ми повинні поважати будинок Chanel.

Олексій Дурнєв, скріншот
Олексій Дурнєв, скріншот

"Так, дивіться. Взагалі-то сумочка така коштує близько 8 тисяч євро. І от ви знаєте, вона її розрізала, а там якась біла картонка всередині. Ось передивіться відео. Мені чомусь здається, я звичайно не спеціаліст, але мені здається, що у сумці за 7 тисяч євро картону немає. Там просто немає картону, без картону обійшлися, там якісь інші матеріали", - зазначив Дурнєв.

Також Дурнєв відмітив, що відео Вікторії Боні з розрізанням сумки Chanel стало не першим, до того ж всі блогерки використовували у своїх роликах один й той самий текст, що свідчить, про те, що їм за це просто заплатили.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв спритно закрив рот росіянці з "порожньою" головою: "Намагатися..."

Раніше Знай писав, Олексій Дурнєв порівняв сухий пайок росії і України ледве стримуючись з Лерой Мандзюк: "До обіду не доживе"

Також Знай повідомляв, Олексій Дурнєв навів беззаперечнi аргументи на користь України: "Здоровий глузд завжди перемагає безумство"