Талановита та успішна українська виконавиця, підопічна Потапа Надя Дорофєєва дала відверте інтерв'ю і розповіла українцям про плани на свій день народження.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"DOROFEEVA про найсумніший день народження в її житті Сьогодні співачці виповнюється 32 роки. Втім, напередодні Надя зізналася — їй не до свята. Дивіться щире інтерв'ю на нашому YouTube-каналі за посиланням у шапці профілю. Вітаємо @nadyadorofeeva і хочемо, аби вона, як і мільйони українців, усміхалася. Разом до перемоги", - підписаний відеоролик з історією української співачки.

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва відмінно говорить українською мовою. Численні українці акцентували на цьому увагу і почали писати коментарі під відвертим інтерв'ю зірки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

"У мене через місяць день народження буде і теж під час війни,-19травня", "Вже 3 роки як у мене не було день народження. Не засмучуйтеся, це просто день який буває раз на рік. Зараз важливо щоб все закінчилося а далі будее!", "Молодець українська мова гарно звучить з ваших вуст", "Вам дуже личить русский", "Ну прям трагедія", "І в мене самий жахливий день народження був за все моє життя, по ому що саме в цей день почалася війна", "Також підтримую попередніх дописувачіві,щодо вашої,Надійко, української мови. Чудово звучить і пасує вам... Щиро вітаю вас з днем народження. Здоров'я, миру і усього найкращого!", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала, чим займається з Позитивом після розриву з Дантесом.