Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва показала, як ще в січні разом веселилася з російською телеведучою і блогером Настею Івлєєвою і як змінилося її життя з лютого, коли почалася війна. Ролик опублікували в tiktok на фан-сторінці сторінці mynezalezhna.

Надя Дорофєєва зняла зворушливий і правдивий ролик, про те, як змінилося життя українців у лютому. Так, знаменита співачка показала це на своєму прикладі. Ще в січні вона танцювала і знімала Тік-токи з Настею Івлєєвої, а вже з лютого по квітень днями безперервно плакала через російське вторгнення.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

У той же час її колега з рф Настя Івлєєва, як ні в чому не бувало продовжувала веселитися і знімати Тік-токи, не реагуючи на події в сусідній країні, які трапилися з вини Росії.

@mynezalezhna

Жёстко 💔 #standwithukraine #ukraine #україна #myukraine #rec #recommendations #рек #рекомендации #ukraine🇺🇦 #freedomcountry #надядорофеева #дорофеева #dorofeeva #настяивлеева #ивлеева #nastyaivleeva #ivleeva #орелирешка

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
♬ suono originale - Måneskin

Варто відзначити, що період з лютого по квітень видався для Наді Дорофєєвої дуже складним і не тільки через війну. Так, співачка розірвала стосунки зі своїм чоловіком відомим шоуменом Володимиром Дантесом. Втім, за заявами самої пари вони розійшлися дуже тепло і продовжують любити один одного, але вже як друзі.

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка " Дизель шоу "Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал писав, дочка Анатолія Анатоліча злякалася літака у Франції після жахів в Україні: "війна почалася?"