Український Dj Tapolsky, справжнє ім'я якого Анатолій Тапольський, випустив новий трек, для створення якого використовував заспокійливий голос улюбленця українців Олексія Арестовича. Послухати композицію можна на youtube-каналі музиканта та інших платформах.

Радник глави офісу президента України Олексій Арестович з самого початку війни запам'ятався українцям заспокійливими фразами, які давали надію і змушували вірити в краще. Фразами улюбленця українців надихнувся і Dj Tapolsky, який з перших днів війни приєднався до ЗСУ.

Олексій Арестович. Скріншот
Олексій Арестович. Скріншот

Музикант записав новий трек з відомими фразами Олексія Арестовича:" Увага, відбій повітряної тривоги"," Можете повертатися до нормального життя "та"Все буде добре".

Dj Tapolsky. Фото: скрін youtube
Dj Tapolsky. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Композицію Dj Tapolsky створив, як для підтримки простих українців, так і ЗСУ. Музикант заявив, що всі гроші від прослуховування підуть в один з підрозділів 72-ї бригади ЗСУ. Трек доступний для прослуховування на ряді платформ, в тому числі Spotify і Apple Music.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі: "Від повної апатії до істерики".

Також ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" навчила німецького "двійника" Бориса Джонсона щебетати українською: "Зза 15 хвилин".

Крім того, наш портал повідомляв, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".