Футболіст "Динамо" розплакався після слів про війну в Україні, він не зміг стриматися, кому підкотив до горла, коли він розповів про захисників Батьківщини.

Українські спортсмени підтримують Україну і армію як можуть. Вони роблять те, що вміють найкраще. Футболісти проводять благодійні матчі, щоб зібрати кошти, і мати можливість захищати нашу країну від окупантів.

Олександр Караваєв. Фото: YouTube
Олександр Караваєв. Фото: YouTube

Футболіст з Херсона Олександр Караваєв під час прес-конференції після благодійного матчу проти румунського "Клужа" не зміг стримати сліз, коли став дякувати нашим воїнам, які захищають Україну від орків. На словах: "Також дуже дякую, низький уклін, ми їм дуже вдячні, тому, що вони захищають нашу Землю", - Олександр не стримав сліз.

Він зціпив руку в кулак і намагався заспокоїтися, але більше не зміг нічого сказати, крім "ми дуже їм вдячні".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Караваєв. Фото: YouTube
Олександр Караваєв. Фото: YouTube

Нагадаємо, футболісти "Динамо" і Шахтар" грають з командами європейських країн, щоб таким чином розповісти про війну в Україні, і підтримати всіх українців. не тільки перемогами, а й тим, що вийдуть в українських формах.

Багато футбольних клубів, на знак солідарності з нашою країною також одягають жовто-блакитні символічні пов'язки, стрічки та іншу символіку. Таке єднання духу дає надію на віру в перемогу над окупантом, яким би довгим він не був.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова потужно заспівала для футбольних уболівальників у Стамбулі

Як повідомляв портал "Знай.ua", в росії побачили загрозу в синьо-жовтих трибунах на футбольному полі та вирішили демонтувати.

Також "Знай.ua" писав, що володар 18 премій "Греммі" віолончеліст Йо Йо Ма зворушив віртуозним виконанням Гімну України