Відома українська співачка Оля Полякова продовжує допомагати Україні всіма можливими способами. Цього разу вона виступила перед шанувальниками на футбольному матчі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина записує звернення до всього світу, зокрема до розлючених росіян, а також висловлюється на різні теми.

Цього разу вона вирушила до Стамбула, де виконала свою нову пісню під назвою "Колискова мелодія". Випустила вона її зовсім недавно, після початку подій в Україні.

"Співачка Оля Полякова стала спецгостем футбольного матчу між клубом "Шахтар"(Донецьк) і турецькою командою "Фенербахче". Перед початком матчу вона вийшла на стадіон "Шюкрю Сараджоглу" і виконала нову композицію "Колискова Мелодія" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова

Поєдинок, до слова, відбувся в рамках серії гра Shakhtar Global Tour for Peace, і всі кошти будуть передані українцям, волонтерським організаціям, а також на допомогу українським дітям.

Крім того, скоро жінка відправиться в тур по США, де також влаштовуватиме благодійні концерти.

Частина коштів буде перерахована ВСУ!

  • 19.05 - Майамі
  • 20.05 - Чикаго
  • 22.05 - Нью-Йорк
  • 24.05 - Бостон
  • 26.05 - Лос-Анджелес
  • 27.05 - Сан-Франциско
  • 28.05 - Сіетл
  • 29.05 - Денвер

Нагадаємо, що Оля Полякова торкнулася кожного українця за живе

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова жорстко відповіла Кіркорову, що заступився за Медведчука

Також, Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.