Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом відверто розповіла про причини розлучення і про перспективу нових відносин.

Про це Надя Дорофєєва розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Надя Дорофєєва зізналася, що на 2022 рік у неї планувався вихід великого сольного альбому і круті колаборації, проте все перекрила війна.

Також вона не могла минути тему розриву з Володимиром Дантесом. Співачка зізналася, що вони не планували відкласти цю новину на більш мирний час, адже завжди були чесні зі своєю аудиторією.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ні, не думали, тому що йде війна, і хоча йде війна, ми дихаємо, живемо, їмо, навіть щось дивимося. Я завжди досить відверта зі своїми шанувальниками. І я не думаю, що ми когось образили тим, що ми сказали з Вовою про те, що ми вже не разом, але ми дуже поважаємо один одного", - зазначила Дорофєєва.

Як розповіла співачка, вони з Володимиром Дантесом розлучилися ще до війни. Оскільки стало важко відповідати всім на питання про один одного, подружжя вирішило не обманювати своїх друзів і шанувальників і розповісти всю правду. До того ж 32-річна Надя Дорофєєва зізналася, що готова до нових романтичних стосунків.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

"Так, готова. Я готова, але дуже хочу додому", — розповіла Надя.

Варто нагадати, що нещодавно Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про своє розлучення. За словами зіркової пари, вони залишаються хорошими друзями.

Також відзначимо, що нещодавно Дорофєєву помітили в компанії її давнього друга - київського ресторатора Михайла Кацуріна. Пару помітили в Іспанії, коли вони обіймалися.

Нагадавши, Надя Дорофєєва влаштувала з Позитивом "жару" ще до розставання з Дантесом: "тільки з ним"

Також Знай повідомляв, коханця Наді Дорофєєвої запідозрили у великій афері: незаконно покинув країну і нажився на людях

Раніше Знай писав, Надю Дорофєєву застукали з новим обранцем - на кого проміняла Володимира Дантеса