Популярна українська співачка, колишня солістка колективу "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка нещодавно вразила своїх шанувальників новиною про розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, потрапила в об’єктиви папарацці у компанії свого нового обранця.

Оприлюднили відповідний пост на сторінці у соціальній мережі Instagram «Життя відомих людей».

«У мережі з‘явилось фото співачки DOROFEEVA, яка нещодавно оголосила про розлучення, із її новим обранцем. Ним, імовірно, став музикант та ресторатор Міша Кацурін. Цікаво, чи дійсно між зірками зав’язались стосунки і коли пара оголосить про це публіці», - пишуть автори допису.

На фото Дорофєєва обіймається із високим чоловіком у чорному пальті, зеленому светрі й чорній шапці. Чоловік схожий на Мішу Кацуріна – 33-річного київського ресторатора, який вже був двічі одруженний і має дітей від другого шлюбу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі пара разом проводить час у Барселоні. Як чоловікові призовного віку вдалося виїхати з України під час війни – фанати лише здогадуються з чуток.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва привітала красеня, " розбив їй серце відразу ж після Дантеса: "Спасибі..."

Як раніше повідомляв портал "Знай", Надя Дорофєєва давно не думає про Дантеса, всі мрії про інше: "Чому Позитив одружений?"

Крім того, Надя Дорофєєва станцювала з Володимиром Дантесом і екс-подружжям Кацуріними: "Нуль людей у відносинах".