Стало відомо про те, що відомий український ресторатор Михайло Кацурін міг обдурити величезну кількість людей на гроші. Все це в умовах жахливої війни з Росією.

Днями в мережі з'явилася фотографія чоловіка разом з Надею Дорофєєвою. У мережі давно ходили чутки про те, що вони разом, але вперше це підтвердилося тільки зараз.

Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело
Міша Кацурін і Надя Дорофєєва, фото: вільне джерело

Їх застали папараці поруч з одним з ресторанів в іспанській Барселоні. Вони думали, що на іншому кінці світу їх ніхто не впiзнає, і це далі залишиться в секреті, але, як би не так.

Все б нічого, але історія отримала продовження.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кілька тижнів тому Михайло Кацурін опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост про те, що потрібні гроші. Гроші на те, щоб готувати їжу в його київських ресторанах для ТРО, Нацгвардії, лікарень, цивільних і так далі. А також на зарплату людям.

Як повідомляє джерело, ці гроші він витратив на те, щоб покинути країну, і провести час з Дорофєєвою в cонячній Барселоні. Сума вийшла немаленька.

"За 30К доларів виїхав, спи**ив стільки ж. Історія була така: всі бабки з донатів на підготовку він витратив на свою півнячу втечу, 30К доларів було вкрадено у людей які повірили в цього інфоцигана, і бог його знає скільки ще було вкрадено)" - сказано в повідомленні.

Пост про Михайла Кацуріна, фото: скріншот
Пост про Михайла Кацуріна, фото: скріншот

Мало того, що він обдурив людей на гроші, які щиро довірилися в благі наміри, так ще й за цю авантюру йому може загрожувати чималий термін.

Пост про Михайла Кацуріна, фото: скріншот
Пост про Михайла Кацуріна, фото: скріншот

Справа в тому, що до Верховної Ради України був внесений законопроект, який свідчить, що тим, хто незаконно виїхав з країни після 24 лютого загрожує до 10 років в'язниці.

Як буде вибиратися з цієї ситуації чоловік - невідомо, адже, ліміт довіри вичерпаний.

Нагадаємо, що Надю Дорофєєву застукали з новим обранцем - на кого проміняла Володимира Дантеса

Раніше повідомлялося, що KAZKA згадала дитинство в Харкові і показала, що зробили окупанти з рідними місцями

Також, россійські окупанти пішли в наступ на Луганщині, але були змушені відступити