Популярна українська журналістка, колишня модель, телеведуча, дружина народного артиста Юрія Горбунова Катя Осадча зробила дуже гучну заяву. Вона закликає позбавити українських паспортів у відомих зірок з України, які мовчать про війну і знаходяться на території росії.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі " УНІАН"

Всі жителі України прекрасно знають, хто така Катя Осадча і який вплив вона може надати. У зв'язку з тим, що є ряд українських артистів, які працюю і живуть на території росії, вони всіляко уникають розмов і коментарів про те, що відбувається на своїй батьківщині.

Через згубне мовчання цих зірок, страждає чимало людей, так як вони своїм ігноруванням підтримують путінський режим.

Катя Осадча не стала мовчати з цього приводу і вирішила зробити цікаву пропозицію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок, які промовчали про війну в нашій країні "під роздачу" потрапили Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Джиган, Олександр Рева, MARUV, Анна Седокова, Галина Безрук та інші артисти", - повідомляється у відеозверненні української журналістки.

Нагадавши, Володимир Зеленський створив спеціальну раду, яка займатиметься відновленням України після війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", російські пропагандисти спалили втрати окупантів в Україні.

Також портал "Знай" писав, що Надя Дорофєєва розповіла, в яких вона знаходиться відносинах з Дантесом після розриву.