Талановита українська артистка, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про особисте життя під час війни.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

"DOROFEEVA зізналася, чи готова до нових стосунків 18 березня @nadyadorofeeva й Володимир Дантес @vladimirdantes зізналися — після 7 років шлюбу вирішили розлучитися. Вони залишилися друзями, ба більше, співачка вже готова впустити в серце нове кохання. Чи не шкодують, що оголосили про розрив під час війни? Де зараз Надя? Що з їхнім спільним будинком? Подробиці в інтерв'ю за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний відеоролик за участю української знаменитості.

Ні для кого не секрет, що Надя Дорофєєва має мільйони фантів не тільки на території України. Вона розповіла про розрив з Владимиром Дантесом і повідомила, що готова до нових відносин. Українці не змогли пройти повз такий пост і почали писати відгуки під відео.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

"Ніякі фільми Я не дивлюся з 24-го і не можу дивитися, тільки новини скрізь і всюди", "Може з Позитивом зійдеться і він розлучився", "а де вона зараз ?", "Життя продовжується значить так судилося,така частка)) ще обов'язково знайдеться та сама людина", "Такі позитивні люди , дуже шкода", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили, що Анжеліна Джолі вирушила до українських дітей.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям повідомили про нові субсидії.