Легендарна американська актриса кіно, телебачення та озвучування, кінорежисер, сценаристка, продюсер, фотомодель, посол доброї волі ООН, володарка "Оскара", неповторна Анжеліна Джолі відвідала українських дітей.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

«Дуже зворушливо Анджеліна Джолі відвідала українських дітей. Голлівудська зірка приїхала до Риму, де знаходяться діти, які потребують лікування. Вони покинули батьківщину через війну, отож @angelinajolie вирішила їх підтримати. «Молюся, щоб ця війна закінчилася якнайшвидше», — додала акторка. І ми вдячні світовим зіркам, які за нас", - підписаний пост в соціальній мережі.

Ні для кого не секрет, що Анжеліна одна з перших зірок, яка почала підтримувати Україну у війні проти росії. Те, що вона їздить до хворих дітей з України говорить про її сильне бажання допомагати нужденним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анджеліна Джолі. Фото: Youtube
Анджеліна Джолі. Фото: Youtube

Українці не змусили себе довго чекати і почали писати коментарі зі словами подяки.

"А русня скаже фейк... Дякуємо, цивілізованому світу за підтримку", "Маленькі діточки ростіть здорові,Боже змилуйся, збережи, допожи", "Дякуємо!!!!", "Дякуємо за українських дітей низький уклін Вам", "Молодець шо підтримуєш", - написали українці під знімками за участю американської зірки.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, Анжеліна Джолі заворожила мережу своєю красою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали дочок Анжеліни Джолі.

Також портал "Знай" писав, що у мережі показали нові зйомки Джона Уіка.