Відомий український репер Олексій Потапенко, який більш відомий, як Потап, викрив мерзенну брехню російських пропагандистів.

Викриваючими кадрами відомий український реп-виконавець і продюсер поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, виявилася, що на одному з пропагандистських телеканалів показали сюжет про те, що нібито життя в тимчасово окупованому Херсоні налагоджується, проте показані кадри повсякденного міського життя нічого спільного з українським містом не мають.

Скріншот поста Потапа
Скріншот поста Потапа

Насправді кадри, де пропагандисти показали, що в Херсоні нібито гуляють матусі з колясками і спокійно грають діти на дитячих майданчиках були зняті в російському місті Краснодарського краю.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Потап зазначив, що незабаром пропагандисти можуть почати робити подібні фейкові новини і про український Маріуполь, який героїчно захищає полк "Азов".

"Пропагандистський канал НТВ розповів про мирне життя в Херсоні, але кадри показав з міста Єйськ Краснодарського краю. Ось так само вони і "Безсмертний полк" в Маріуполі покажуть", — зазначив Олексій Потапенко.

Нагадавши, засмаглий Потап зрадів забороні на в'їзд до Росії, відпочиваючи з Каменських на пляжі: "так мало?"

Також Знай повідомляв, Надя Дорофєєва в білизні "вказала" Дантесу на вихід після розставання, але його це не зупинило: "Люби..."

Раніше Знай повідомляв, Настя Каменських поїхала в США не просто так: "Моя місія голосно кричати на весь світ про геноцид"