Російський шоумен Максим Галкін, який разом з дітьми і дружиною Аллою Пугачовою переїхав до Ізраїлю допоможе українським біженцям. Він заявив, що частину грошей, які заробить в концертному турі він перерахує на допомогу біженцям. Про це він розповів в instagram.

Максим Галкін розповів, що бажаючих відвідати його концерти в Ізраїлі виявилося дуже багато, тому довелося організовувати ще додаткові виступи.

Максим Галкін. Фото: YouTube
Максим Галкін. Фото: YouTube

"Дорогі друзі! Так як на вже оголошені концерти, а також раніше поставлені додаткові концерти квитки продані, то я з організатором туру на прохання глядачів анонсую ще два додаткових концерти, третій концерт в Тель-Авіві 13 червня і другий додатковий в Хайфі 15 червня", - сказав Галкін.

Максим Галкін додав, що частину грошей, які запрацює на концертах має намір передати на допомогу українцям, які стали біженцями через російське вторгнення.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

"Ми живемо з вами не в простий час, ми є свідками найбільшої людської трагедії, гуманітарної катастрофи світового масштабу, коли мільйони українців втрачають свій дах, втрачають свої будинки, змушені залишати свою Батьківщину, не маючи засобів до існування. Тому я вирішив частину грошей, які я зароблю на концертному турі в Ізраїлі перераховувати на допомогу біженцям. Я думаю вам буде приємно це знати", - зазначив артист.

Раніше Знай писав, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей".

Також ми писали, зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі: "Тримайся, милий".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін звинуватив Лукашенка у знищенні "Москви": "Звідки готувався напад".