Телеведуча Катерина Осадча доносить до українців та своїх підписників з різних куточків світу, що відбувається зараз у нашій країні.

Цього разу Катерина Осадча показала обличчя простої дівчини з дитиною, яка зараз перебуває у Маріуполі.

"На першому фото дівчина з відео з бункеру під Азовсталлю. А на другому та ж сама дівчина, але на фото з мирного життя зі своїм маленьким сином, красива, струнка, усміхнена, мама, що живе в красивому місті і ростить свого сина. Друге фото - заявка з нашого телеграм каналу Пошук зниклих. Ми вдячні уважним глядачам, що повідомляють нас про те, що впізнають зниклих. Зараз під комбінатом під обстрілами тисяча людей, світ не може мовчки спостерігати", – пише Катя Осадча.

Раніше Знай.UA повідомляв, що популярна українська журналістка, колишня модель, телеведуча, дружина народного артиста Юрія Горбунова Катя Осадча зробила дуже гучну заяву. Вона закликає позбавити українських паспортів у відомих зірок з України, які мовчать про війну і знаходяться на території росії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще