Відома співачка Наталія Могилевська розповіла про горе, яке принесла їй війна. Вона повідомила шанувальникам в instagram, що в Маріуполі помер її дядько.

Наталія Могилевська заявила, що в будинок її дитинства в Маріуполі російські окупанти запустили два снаряди. В результаті обстрілу загинув її дядько.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"У Маріуполі загинув мій дядько, Будинок мого дитинства. На все життя залишу в серці запах Солоного моря, смак смажених кісок з тіста з цукровою пудрою, прекрасний виноградник, дуже красиві троянди. Саме в цих трояндах його і поховали, тому що по-людськи поховати було неможливо", поділилася співачка.

Співачка зазначила, що рідні в Маріуполі були її оберегом, але окупанти знищили все, що у неї залишалося після того, як померли батьки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Коли мені було 19 років, загинув мій батько. У 2013 році, за день до мого дня народження, на Небо пішла мама. Сім'я мого рідного дядька в Маріуполі залишалася моїм оберегом і місцем сили ... ви, нелюди, сьогодні знищили нанівець моє щасливе дитинство", - додала Наталія Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей".

Також ми писали, зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі: "Тримайся, милий".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін звинуватив Лукашенка у знищенні "Москви": "Звідки готувався напад".