Популярний український комік і телеведучий, актор і шоумен Володимир Остапчук заявив, що він тепер братиме участь у новому проекті – «ДжонсоНьюз».

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

"Перший випуск нового проєкту каналу «Україна» ДжонсоНьюз уже на YouTube! Ведучий Володимир Остапчук @vova_ostapchuk підсумовує актуальні новини сатирично, аналітично і гостро – часи такі. У прем’єрному випуску: Оксана Марченко в ролі полоумниці великоднє збочення на росії на чиєму боці телефонний маніяк Макрон мольфарський бальйон Вмикайте новини, які дивиться навіть королева Британії — вже на YouTube-каналі «ДжонсоНьюз». Посилання у сторіз", - підписана публікація в соціальній мережі.

Під цим відеороликом зібралося чимало відгуків. Якщо приділити їм уваги то можна зрозуміти, що український народ не особливо симпатизує популярному телеведучому Володимиру. Люди не стали мовчати і почали писати те, що думають.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вова Остапчук. Фото: Instagram
Вова Остапчук. Фото: Instagram

"Голу тусу йому вже пробачили? Бо як все висвітлили, то це сцикло швидко сторінку закривши, а тепер бачу це лайно знову вилізло, аби його не забули", "а че з терооборони пішов???!!! все відвоював", "можна когось іншого взяття", "так Іди захищай", "Трепло", - пишуть відгуки українські юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram
Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram

Нагадавши, у соціальній мережі заявили, що чергова гігієнічна компанія залишає територію Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українські експерти викрили крилаті ракети окупантів.