Знаменита і всіма улюблена королева Великобританії Єлизавета ІІ відсвяткувала своє 96-річчя. На честь такої події в мережі вирішили показати унікальні кадри, на яких можна побачити, як вона змінилася за останні 16 років.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

«Різниця між цими фото — 16 років Вчора, 21 квітня, королева Великої Британії святкувала 96-річчя. Вже традиційно палац випустив новий кадр монархині — вона усміхається й позує з білосніжними поні. До слова, схожий був зроблений 2006 року (перше фото) — тоді Єлизавета ІІ теж сфотографувалася з улюбленими скакунами», - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на ці фотографії, чітко видно, як добре виглядає Королева Великобританії. Вона не особливо то і сильно змінюється в останні кілька десятків років, що говорить про те, що вона ретельно стежить за своїм здоров'ям.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Українська аудиторія не особливо помітила змін у зовнішності королеви. Вони не стали мовчати і вирушили в розділ коментарів.

"Яка жінка вона мені подобається", "Боже, бережи королеву", "бажаю дорогий ЕЛЕЗАВЕТЕ міцного ЗДОРОВ'Я довгих років життя любові щастя миру в усьому світі відсвяткувати столітній ювілей"," змінилися тільки коні)", " Хай живе Королева!!!!!", "Нормально взагалі"," хоч би вона пережила Путіна"," неймовірна жінка"," так, коні помінялися", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram
Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram

Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram
Коментарі на пост Зірковий шлях в Instagram

Нагадавши, Юлія Саніна вперше за свою кар'єру заспівала Гімн України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олексій Данилов повідомив про плани Путіна щодо України.

Також портал "Знай" писав, що Святослав Вакарчук присвятив пісню Маріуполю.