Відома українська співачка, а також фронтвумен гурту "The Hardkiss" вперше за свою кар'єру публічно виконала гімн України. Сталося це перед благодійним матчем "Динамо".

Пройшов благодійний матч у середу, 20 квітня. Це все в рамках туру на підтримку України під час війни з росіянами.

Розпочався спортивний захід з виконання Гімну України солісткою колективу The Hardkiss Юлії Саніної. Це перше її публічне подібне виконання за більш, ніж 10 років кар'єри.

Виступ чіпає за душу, адже зараз Україна переживає найскладніший час за 30 років незалежності, і всім нам потрібна підтримка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це була моя давня мрія. Велика честь. Але перед очима-розстріляна шапочка 13-річного хлопчика з Київської області. Розстріляне життя, розстріляні мрії. Боже, бережи нашу Україну", - написала Юлія Саніна.

Цей поєдинок став третім у серії благодійних матчів клубу "Динамо", які були призначені спеціально на підтримку України. Перед цим футболісти вже здобули перемогу над польською "Легією", а також турецьким "Галатасараєм".

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Варто відзначити, що після того, як Росія почала повномасштабне вторгнення на територію України, Юля разом з сином прийняла рішення виїхати за кордон, в більш безпечне місце.

Там вона не сидить без діла, а бере участь у благодійних концертах на підтримку України разом з українськими колегами.

Нагадаємо, що Юлія Саніна з THE HARDKISS намагається пояснити синові, чому бункерного Діда ніяк не ліквідують

Раніше повідомлялося, що Катя Павленко з Go_A запалила з Тіною Кароль, "згадавши" хіт заспіваний Хливнюком

Також, Юлія Саніна з The Hardkiss після затишшя представила нову пісню про нинішні реалії